Mundial

Primers de grup tant en masculí com en femení

Hoquei en línia. Les noies juguen contra Colòmbia, el mateix rival d’ahir

La selecció júnior masculina, amb sis jugadors catalans a les seves files, va segellar ahir el pas als quarts de final de la modalitat d’hoquei en línia dels World Roller Games amb un triomf treballat contra Suïssa (5-2), amb gols de Díez (2), del jugador del Rubí Cent Patins David Coronas (2) i Cabrera, que li va assegurar el primer lloc final del grup C. El partit va ser molt anivellat en el primer temps (1-1) i en els primers compassos del segon (2-2) fins que el conjunt que prepara Philippe Boudrault va imposar la seva llei. Avui jugarà els quarts de final (18.30 h) al CEM Mar Bella de Barcelona contra Suècia.

L’equip júnior femení, amb cinc jugadores catalanes i dirigit pel tècnic polonès Marcin Malacz, va derrotar Colòmbia (4-1), amb els gols de Paula Luque (2), Mar de Saja i Arantza Luna, i va acabar en el primer lloc del grup, un fet que li permetrà disputar els quarts de final avui a les 9 del matí al CEM Mar Bella, curiosament un altre cop contra Colòmbia, el segon pitjor tercer dels grups B i C. Els altres encreuaments són: Finlàndia-Gran Bretanya (10.30h); Itàlia-EUA (12h) i Canadà-Nova Zelanda (13.30h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)