Mundial

Debut plàcid en la defensa del títol

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola femenina ha golejat Suïssa per 9-0

La selecció espanyola femenina ha iniciat la defensa del títol mundial aconseguit fa dos anys a la Xina amb una victòria molt plàcida contra Suïssa i ha guanyat per 9-0. El combinat estatal amb set jugadores catalanes ha dominat el partit des de l’inici i en el minut sis ja tenia un 2-0 a favor, amb dos gols de Laura Puigdueta en un marge de set segons. En el minut onze, i amb vint-i-vuit segons de diferència, han marcat l’asturiana Sara González Lolo i Maria Díez, i el partit ha quedat sentenciat. Al descans s’ha arribat amb el 5-0 marcar per la jove Aina Florenza.

En la segona meitat Suïssa, entrenada pel català Marc Oller, ha intentat defensar-se millor i ha evitat gols en el primer minut, però quan l’asturiana Marta González Piquero ha fet el 6-0, a tretze minuts del final, han tornat a arribar més gols. Aina Florenza n’ha fet dos més i ha sigut la màxima golejadora amb tres, i Maria Díez ha completat la golejada amb el 9-0 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)