Mundial

Espanya goleja Alemanya (0-7) i jugarà la semifinal contra Itàlia

Hoquei sobre patins.

La selecció espanyola femenina no ha titubejat i ha superat aquesta tarda sense complicacions l’Alemanya del tècnic de Riudellots de la Selva Quim Puigvert (0-7), que lluitarà pel cinquè lloc. El camí d’Espanya per revalidar el títol conquerit fa dos anys a Nanjing passa per no fallar avui altre cop al Palau Blaugrana davant d’Itàlia (19.30h). El conjunt transalpí ha derrotat França (4-3) en un partit dramàtic. Les gal·les dominaven per 2-3 i les transalpines han empatat amb un gol de Giulia Galeassi a set segons del final. Quan faltaven 41 segons per al final de la pròrroga, de nou Galeassi ha sentenciat.

Les noies de Ricard Ares han pressionar molt amunt les alemanyes i han controlat de manera radical la possessió, tot i que la defensa i la bona portera visitant Carolin Reinert han evitat una golejada més àmplia. Puigdueta, assistida per Piquero, ha fet el primer i Díez, poc abans del descans, ha marcat el 0-2 aixecant amb suavitat la bola. Piquero (32’) ha donar l’estocada definitiva (0-3). Busquets, Florenza, Casarramona i la pròpia Piquero han arrodonit la golejada.