Mundial

Portugal venç Espanya en la pròrroga i jugarà la final contra l’Argentina (4-2)

Hoquei sobre patins.

Portugal ha trencat per 4-2 en el temps afegit amb ofici al Palau Blaugrana la ratxa de victòries d’Espanya en la final de Nanjing 2017 i de l’europeu de l’estiu passat i jugarà diumenge la final del mundial contra l’Argentina, que va passar fluix davant del França (3-0). Espanya s’ha avançat a 14 segons del descans amb un gol d’Adroher però en la segona part els portuguesos han intensificat el seu grau de perillositat i s’han avançat amb el gols d’Alves i Rodrigues (1-2), fins que Alabart ha dut el partit al temps afegit amb un gol a les acaballes. Rodrigues, al primer toc, ha sentenciat en la segona part de la pròrroga i Silva ha establert el 4-2 definitiu quan Espanya jugava sense porter a la desesperada en els últims instants del partit.

L’Argentina no ha desaprofitat l’oportunitat i ha batut França per un eloqüent 3-0. El campions del món del 2015 han neutralitzar el poder ofensiu dels tres germans Di Benedetto amb Valentín Grimalt ferm sota els pals i han estat eficients al davant. Els gols de la selecció que dirigeix el Negro Páez els van fer per aquest ordre Pablo Álvarez (26’), Gonzalo Romero (28’) i Carlos Nicolía (47’).