Lliga Europea

Rodríguez ho desembussa

Hoquei sobre patins. El davanter marca quatre gols i el Reus Deportiu supera el Dinan Quevert en la segona meitat

reus 6 quevert 2

REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Bancells, Rodríguez, Marc Julià, Joan Salvat –cinc inicial-, Ferran Giménez, Nájera i Del RíoDINAN QUEVERT:Mola, Toni Seró, Joan Galbas, Pablo González, Cirilo García –cinc inicial-, Felipe Castro, Podevin i Ricaille.GOLS:0-1 (4’) Seró. 1-1 (5’) Salvat (5’). 2-1 (9’) Rodríguez, de penal. 2-2 (12’) Pablo González. 3-2 (24’) Rodríguez, de penal. 4-2 (35’) Rodríguez. 5-2 (45’) Marc Julià, de falta directa. 6-2 (46’) Àlex Rodríguez.ÀRBITRES:R. Leao i J. Duarte (Portugal).FALTES:7 del Reus i 11 del Quevert.

El Reus Deportiu Miró va encetar el seu periple europeu amb un treballat triomf (6-2) contra el Dinan Quevert francès que li ha suposat a més ser el primer líder del grup A de l’Eurolliga per diferència de gols amb l’Sporting de Portugal. Quatre gols d’Àlex Rodríguez van ser el trampolí idoni per als roig-i-negres per tancar la nit amb èxit, amb el suport d’un Càndid Ballart que a més va protagonitzar la bona notícia del dia amb el seu retorn completament recuperat.

El debut continental va servir, a més, per rescabalar-se de l’ensopegada de la darrera jornada de l’OK Lliga, quan va empatar a casa contra el Voltregà, així com per posar a punt els engranatges de cara a la visita de dimarts del Barça al Palau d’Esports. I res millor per fer-ho que disposar d’un Àlex Rodríguez fulminant en les seves rematades. Però també va ser necessari treballar i no abaixar la guàrdia, ja que el Quevert es va avançar en el marcador i va anotar el momentani 2-2, però la resistència es va esmicolar amb el 3-2, que va arribar 1 minut abans del descans. Després, el protagonista de la nit va fer el 4-2 en el segon temps. Els francesos no estaven encara sentenciats, però l’avantatge de dos gols que ja duia l’equip de Jordi Garcia quan mancaven 5 minuts va augmentar definitivament amb una directa de Marc Julià i un nou encert de Rodríguez, sentenciant el matx i donant-li de retruc el lideratge del grup.