Lliga Europea

El ‘déjà-vu’ del Noia

Hoquei sobre patins. Es jugarà l’accés a quarts de la lliga europea a casa contra el Monza com el 2019 i si passa podria repetir contra el Barça

Encara que la configuració dels quatre grups de la lliga europea es va fer amb un sorteig circumscrit a les condicions habituals de repartir aleatòriament els equips de l’OK Lliga, els portuguesos i els italians en els quatre grups, l’itinerari del Noia sembla fet amb paper de calcar. El conjunt sadurninenc es va jugar l’any passat l’accés als quarts en la sisena i última jornada a l’Ateneu contra el Monza i enguany repetirà experiència també en l’últim partit contra el mateix equip, al qual va derrotar per 7-2 el curs passat. Aquesta temporada va esgarrapar un empat a Itàlia, un punt valuós que, sumat al triomf grandiloqüent contra el Porto, el deixa en una posició de privilegi perquè en farà prou amb un empat a casa el 14 de març. Si puntua i acaba segon del grup C –el més lògic, tenint en compte que el Porto serà primer si no falla a casa contra el feble Biasca suís–, tornarà també a jugar els quarts contra el Barça, una repetició poc desitjable atès el moment de forma excels dels blaugrana.

Els Grau, clau a Riazor

Les aturades del lloretenc Carles Grau van mantenir viu el Liceo contra el Forte dei Marmi (2-1), en què militen els catalans Casas, Burgaya i Rubio. El seu germà Marc, a més, va fer el 2-1 definitiu quan faltava 1:01 per al final amb un tret que es va escolar després de tocar a l’esquena del porter Gnata. Marc Grau viu la millor temporada de la seva carrera. Ha fet dos gols en cadascun dels sis últims partits de l’OK Lliga i ha marcat en els dos darrers a Europa.

El campió, al carrer

La bomba de la jornada a Europa va ser l’eliminació de l’Sporting, el vigent campió i club en què juguen els catalans Gil, Font i Marín. La desfeta a Lodi (5-1) contra el líder de la lliga italiana va provocar el desastre. La resta de favorits no van fallar i ja estan classificats: el Lodi, el Reus, el Porto, el Barça, el Benfica, l’Oliveirense i el Liceo, que l’any passat no va accedir als quarts. El vuitè serà el Noia o el Monza. De moment, encara no hi ha cap encreuament configurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)