Lliga Europea

El Palau demanarà organitzar la final a quatre europea

Hoquei sobre patins. El club vallesà, vigent subcampió continental, tindrà com a gran rival per ser-ne la seu el Telecable Gijón

El Generali Palau, vigent subcampió, que s’ha d’enfrontar en la repetició de la semifinal del 2019 al Magic Studio Manlleu, demanarà l’organització de la final a quatre de la lliga europea femenina, que s’ha de jugar els dies 4 i 5 d’abril. L’altre duel és el Gijón-Benfica. Les asturianes també lluitaran per organitzar-la.

El cost depèn principalment de l’oferta econòmica, que almenys ha de ser de 5.000 euros –l’any passat eren 1.000– a sobre tancat. Associats, però, hi ha els costos d’arbitratge –uns 1.200 euros–, de dietes, del desplaçament i de l’allotjament –hotel de quatre estrelles– dels sis àrbitres i quatre membres del CERH i el cost del trofeu i dels controls antidopatge. El Manlleu, que va ser organitzador el 2015, el 2016 i el 2019, no hi aspirarà aquest cop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)