Lliga Europea

Suspenen totes les competicions europees d’hoquei fins a nou avís

Hoquei sobre patins.

La World Skate Europe Rink Hockey (WSERH) ha decidit suspendre pel coronavirus fins a nou avís totes les competicions europees de clubs d’hoquei sobre patins, la lliga europea masculina i femenina i l’Europe Cup. En el cas de la lliga europea hi ha tres equips implicats, el Barça, el Reus i el Noia. Els dos primers ja tenien garantida la classificació per als quarts de final i el Noia s’ho havia de jugar el 15 de març contra el Monza, que dimarts ja va anunciar que deixava la competició. En la lliga europea femenina només queda pendent de jugar-se la final a quatre (4 i 5 d’abril), per la qual s’hi van classificar el Manlleu, el Palau, el Gijón i el Benfica. Encara no hi havia una seu assignada.

Pels quarts de final de l’Eurocup hi estaven classificats el Caldes, el Voltregà i l’Igualada. Segons la nota de la WSERH la decisió de suspendre les competicions s’ha pres per evitar que l’epidèmia del coronavirus es continuï expandint. “Naturalment, seguirem l’evolució de la situació per si és possible reprendre en algun punt alguna d’aquestes competicions”, afegeix la nota enviada als clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)