Lliga Europea

L’EHCA donaria suport a la WS Europe si es cancel·la la lliga europea

Hoquei sobre patins. L’associació europea de clubs diu que acceptaria que es declari deserta i sense campió la competició

L’associació europea de clubs (EHCA) en la que hi ha els tres equips catalans que disputen la lliga europea, el Barça, el Reus i el Noia, ha fet un comunicat en el que diu que donaria suport a la World Skate Europe si se cancel·la la lliga europea d’aquesta temporada i es declara deserta, sense campió. Els vuit equips que formen l’associació –a banda dels catalans hi ha el Liceo de l’Ok Lliga i els portuguesos, del Porto, el Benfica, l’Oliveirense i l’Sporting–, han volgut donar una resposta conjunta i després d’analitzar la situació actual per la pandèmia, diuen que hi han moltes incògnites de quan i de quina manera es podria reprendre la competició. L’associació també considera que el campionat d’Europa de seleccions s’hauria de disputar al 2022, ja que es preveu un calendari molt ajustat en el 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)