OK Lliga

El tècnic Miquel Busquets deixa el primer equip del Generali Palau

Hoquei sobre patins.

El tècnic Miquel Busquets no seguirà al primer equip del Generali Palau el curs vinent després d’haver estat una peça clau en l’esclat i la consolidació del campió de l’OK Lliga femenina de les temporades 2015/16 i 2018/19. Busquets, que seguirà vinculat a l’entitat treballant amb la base, tanca una etapa d’onze anys al capdavant del grup, un dels millors equips del món.

Amb ell al capdavant, el Palau s’ha classificat tres cops per jugar la final a quatre de la lliga europea i en va ser subcampió en el curs 2018/19. Aquest curs, l’equip ha acabat la lliga inacabada segon empatat a punts amb el Manlleu i no ha pogut disputar per culpa del coronavirus ni la final a quatre intercontinental ni la de la lliga europea. Busquets ja va celebrar amb el bloc actual de jugadores el campionat de Catalunya i el d’Espanya sub-16 en la temporada 2009/10 i la nacional catalana 2014/2015. El 2016, el Palau va ser subcampió de copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)