Més hoquei

Eliminat en les faltes directes

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona anivella un 0-2 contra el Caldes en els dos últims minuts, però queda fora de la semifinal de la lliga catalana Frit Ravich

GIRONA 2 (0) CALDES 2 (1)

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Mendes, Gurri i Gelmà –inicial–; Palacín, Reixach, Pujol, Laguna i Coll.RECAM LÀSER CALDES:Camps, Acsensi, Miras, Rovira i Rodríguez –inicial–; Ricart, Rosa, Giménez, Blanqué i BeltranGOLS:0-1 (17’) Miras. 0-2 (35’) Miras, de falta directa. 1-2 (48’) Mendes. 2-2 (50’) Pujol. Faltes directes: Rosa (0-1).ÀRBITRES:Burgos i Pico. Van mostrar targeta blava a Pujol i Gelmà, del Girona, i a Rosa i Rodríguez, del Caldes.FALTES:16 del Girona i 16 del Caldes.

El Garatge Plana Girona ha quedat eliminat per les faltes directes en els quarts de final de la lliga catalana Frit Ravich. Els gironins han fet un bon partit i han tingut ocasions, però durant molts minuts han anat darrere en el marcador i només a 33 segons del final han empatat i han forçat la pròrroga.

Els gironins han tingut més i millors ocasions en la primera meitat però el Caldes s’ha avançat amb un gol de Miras, i després ha desaprofitat una falta directa que hauria pogut ampliar l’avantatge. El Girona ha disposat d’un penal abans del descans però no ha marcat. En la segona meitat els dos equips han tornat a fallar una jugada de pilota aturada. A minuts del final Sergi Miras ha fet el 0-2 de falta directa. Cada equip ha desaprofitat una falta directa. El Girona no s’ha rendit i a dos minuts del final Mendes ha fet l’1-2. Han continuat insistint i Pujol ha empatat. En la pròrroga no hi ha hagut gols i només Rosa ha marcat en les faltes directes.

El Barça ha derrotat el Taradell per 5-2 i serà el rival del Caldes en la semifinal de dijous.