Lliga Europea

Només nou equips estan disposats a jugar la lliga europea masculina

Els tres equips francesos –la Vendéenne, el Saint Omer i el Coutras–, l’italià que encara no hi havia renunciat –el Bassano– , el Herringen alemany i el Ginebra i el Diessbach suïsos, han renunciat a jugar la lliga europea d’hoquei sobre patins si és que es disputa, després de les consultes realitzades pel comitè europeu. Els nou equips que queden són el Barça, el Noia, el Reus i el Liceo de l’OK Lliga, i l’Sporting, el Porto, el Benfica, l’Oliveirense i el Barcelos de la lliga portuguesa.

Pel que fa a la lliga europea femenina, els equips catalans de l’OK lliga –el Manlleu, el Generali Palau, el Voltregà Stern- Motor i el Cerdanyola–, també han manifestat la seva voluntat de jugar-la, igual que el Telecable Gijón. Els acompanyarien dos clubs portuguesos, l’Stuart i el Benfica. El CACO, de la lliga lusitana, ha renunciat com han fet els equips francesos i alemanys. Finalment, en l’Europe Cup hi ha tan sols sis inscrits, cinc dels quals són catalans: el Lleida Llista, el Caldes Recam Làser, el Calafell Tot l’Any, el Garatge Plana Girona i l’Igualada Rigat. L’altre és el Sarzana italià. Se n’han desdit o no han contestat un de portuguès el Braga–, tres de francesos, tres suïssos, dos alemanys i un austríac. El comitè europeu es reunirà amb els implicats dijous a traves de vídeoconferència per mirar de reconstruir les competicions que es van suspendre abans de començar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)