Lliga Europea

Els clubs volen renegociar

Hoquei sobre patins. Els nou inscrits en la lliga europea masculina demanen una reunió amb el comitè europeu per discutir les condicions per organitzar la prèvia i la final a quatre

Els nou inscrits en la lliga europea masculina, els vuit de l’EHCA –el Barça, el Liceo, el Noia, el Reus, l’Sporting, el Benfica, el Porto i l’Oliveirense– i el Barcelos, han fet un comunicat en què insten el comitè europeu WSE-RH a una reunió per renegociar les condicions. Tots estan d’acord amb el format i amb les dates: tres grups de tres –del 9 a l’11 d’abril–i una final a quatre –14 i 15 de maig– amb els tres campions de grup i el millor segon. “Ens congratulem que s’hagi escollit el format que vam proposar i l’acceptem.” Sense apuntar-ho de manera explícita, del comunicat es desprèn que el punt de debat són les condicions per a la designació de seus i el cànon probablement d’un mínim de 10.000 euros de mal rendibilitzar sense públic. Els clubs, doncs, no estan disposats a assumir el cost. “EHCA i Barcelos proposem al WSE-RH que fem una reunió en la qual es tractin les condicions organitzatives. Afrontem la reunió amb l’esperança que la generositat i el sentit comú presideixin un bon acord.” El rerefons és la futura lliga europea tancada que vol organitzar l’EHCA a partir del curs vinent gràcies a la força que fa la unió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)