Lliga Europea

L’EHCA proposa jugar la lliga europea a Luso, Portugal

Cap club va presentar la seva candidatura en el termini per organitzar-la

L’Associació Europeu de Clubs de Hoquei Patins (EHCA) ha presentat a la WSE-RH una proposta per organitzar la lliga europea d’aquesta temporada a la localitat portuguesa de Luso, municipi de Mealhada, a Portugal. El termini normal de presentació de candidatures a la WSEurope per ser la seu de la competició va finalitzar sense que cap club la volgués organitzar. Els nou participants en aquesta edició reduïda formen part de l’EHCA i s’han posat d’acord per presentar la proposta.

La primera fase està prevista del 9 a l’11 d’abril i consta de tres grups de tres equips. El primer està format pel FC Porto, el Noia Freixenet, i l’OC Barcelos, el segon per l’Sporting CP, el Reus Deportiu Miró i l’UD Oliveirense, i el tercer pel Barça, el Liceo i el SL Benfica. Aquesta fase es disputaria sense públic. La final a quatre, que també es disputaria a Luso, es faria el 15 i 16 de maig i la jugarien els tres primers de cada grup i el millor dels segons classificats. L’EHCA també ha proposat que aquest quart classificat es decideixi en una segona fase que reuniria als segons classificats de cada grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)