Lliga Europea

La lliga europea es jugarà a Luso, Portugal

Hoquei patins. S’amplia el termini per poder organitzar la Europe Cup

La WS Europe Rink Hockey va acceptar la proposta de l’Associació Europea de Clubs de Hoquei Patins (EHCA), i les dues fases de la lliga europea d’aquesta temporada es disputaran a la localitat portuguesa de Luso, municipi de Mealhada. El termini normal de presentació de candidatures va acabar sense que cap club la volgués organitzar. Els nou participants formen part de l’EHCA –Porto, Noia Freixenet, Barcelos, Sporting, Reus Deportiu Miró, Oliveirense, Barça, Liceo i Benfica– i s’han posat d’acord per presentar la proposta. El format de tres grups de tres equips és mantindrà i la novetat seria que els segons de cada grup farien una fase per decidir el quart semifinalista.

D’altra banda, la WSE-RH va ampliar el termini per sol·licitar l’organització de la final a set de la Europe Cup. El termini va acabar el 20 de març sense que cap dels set participants –Sarzana, Riba d’Ave, Lleida, Caldes, Calafell, Girona i Igualada– volgués ser l’organitzador. Es poden presentar candidatures fins a les 23.59 h del diumenge 28 de març i si no n’hi ha s’anul·larà la Europe Cup d’aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)