Més hoquei

Mor el directiu reusenc Antoni Martra als 80 anys

El directiu i empresari reusenc Antoni Martra va morir dilluns als 80 anys. Martra va presidir la federació espanyola de patinatge entre el 1996 i el 2004, any en què va dimitir forçat per la possibilitat que la selecció nacional de Catalunya fos reconeguda internacionalment i jugués competicions oficials. La pressió de la federació espanyola i del govern espanyol van evitar el reconeixement.

A finals dels anys seixanta, va entrar a formar part de la junta de la federació espanyola i en va ser vicepresident entre el 1984 i el 1992 al costat de Manel Doménech. Paral·lelament va ser vicepresident del comitè internacional d’hoquei sobre patins entre el 1988 i el 1992. També va presidir la secció d’hoquei sobre patins del Reus Deportiu entre el 1967 i el 1970 i va ser president de la comissió del Centenari del club. Martra va ser un dels artífexs de la concessió del mundial d’hoquei sobre patins de Reus el 1999 que va guanyar l’Argentina. Tot seguit, durant el seu mandat, la selecció espanyola va fer foc nou amb Catxo Ordeig de tècnic. El resultat va ser immediat amb la consecució de l’europeu de Wimmis el 2000.

La federació espanyola farà un minut de silenci en totes les competicions oficials que es faran el cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)