OK Lliga

Motxa Barceló es retirarà a final de curs després de 13 temporades en el Voltregà

La capitana, de 33 anys, ha guanyat 6 copes d’Europa, 5 OK lligues i 4 copes amb l’equip de Sant Hipòlit, i 1 mundial i 1 europeu amb la selecció espanyola

  • Motxa Barceló.
  • VÍDEO: Video sobre Motxa Barceló

La capitana del CP Voltregà Motxa Barceló es retirarà al final d’aquesta temporada després de 13 campanyes en el primer equip conjunt osonenc, segons ha anunciat el nclub. La jugadora gironina, de 33 anys, va arribar al conjunt de Sant Hipòlit la campanya 2007-08 i ha format part dels grans èxits del club, assolint com a títols més destacats 4 copa d’Europa, 5 OK lligues i 4 copes. També ha format part de la selecció espanyola i ha guanyat un títol mundial (2008) i un europeu (2009). Amb la selecció catalana ha guanyat la Copa Amèrica (2011).

Aquest dissabte el Voltregà Stern Motor juga a casa contra el Magic Studio Manlleu en un derbi osonencs de l’OK Lliga (20 h), i després de l’enfrontament es farà un homenatge a Motxa Barceló en reconeixement a la seva trajectòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)