OK Lliga

Teresa Bernadas decideix no continuar sota els pals el proper curs

La igualadina, tres cops campiona mundial, diu que necessita un descans

La portera del Voltregà Stern Motor, Teresa Bernadas, ha decidit no continuar sota els pals la propera temporada i en un comunicat explica que no està al cent per cent motivada per continuar, que necessita un descans i allunyar-se de les pistes. La igualadina, de 26 anys, porta 20 anys jugant a l’hoquei, i els darrers quatre ho ha fet en el conjunt de Sant Hipòlit. Ha guanyat dues copes d’Europa amb dos equips diferents, l’Alcorcón i el Voltregà. Amb la selecció espanyola ha guanyat tres títols mundials (2016, 2017 i 2019) i un europeu (2015).

Teresa Bernades dóna les gràcies a tots els que l’han ajudat i compartit amb ella aquest esport, l’Igualada femení on va començar, l’Alcorcón on va destacar, l’aventura francesa en el Coutras i aquesta etapa final en el Voltregà. La portera també explica que en aquests moments no sap si és un adéu definitiu o un fins ara.

La jugadora també rebrà un petit homenatge en el partit d’aquesta setmana a casa contra el Magic Studio Manlleu, com també ho farà Motxa Barceló que ahir va anunciar la seva retirada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)