OK Lliga

El Voltregà i el Cerdanyola es jugaran la plaça de ‘play-off’ en l’última jornada

El triomf del Voltregà dissabte en el derbi contra el Manlleu (3-1) i l’empat del Cerdanyola a la pista del Palau (8-8) amb 4 gols de Gemma Solé per les visitants –4 d’Aina Florenza per les locals, que tenien la baixa de la portera Laura Vicente–, deixen oberta la lluita per la quarta plaça del play-off per al títol fins a l’última jornada. Dissabte vinent, el Cerdanyola, que depèn d’ell mateix però que té l’average en contra, rep el Sant Cugat i el Voltregà visita la pista de Las Rozas. Tant el Palau, com el Manlleu el Telecable, per aquest ordre, ja tenien garantit el bitllet.

En el grup de descens, el Vila-sana i el Girona ja estaven salvats i queden vius tres equips en la lluita per la tercera plaça de permanència: l’Igualada femení, tercer amb 19 punts, el Vilanova, quart amb 18 punts i el Cuencas Mineras, cinquè amb 17 punts. Ja han descendit l’Areces l’Alcorcón i el Borbolla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)