OK Lliga

El Girona es desperta tard i és derrotat

Hoquei patins

Vendrell 3 Girona 2

VENDRELL:Shehda, Ferrer, Escala, Necchi i Fernández –equip inicial–; Crespo, Del Rio, Llisa, Miquel i Arbós.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Grau i Pujol –equip inicial–; Joseph, Palacín i Coll.GOLS:1-0 (24’) Del Rio. 2-0 (35’) Del Rio, de falta directa. 3-0 (44’) Crespo. 3-1 (47’) Pujol, de falta directa. 3-2 (49’) Gelmà.ÀRBITRES:A. De la Hera i D. Cantos. Targeta blava a Gelmà.FALTES:16 del Vendrell i 20 del Girona.

El Garatge Plana Girona va perdre a la pista del Vendrell (3-2) en un partit en què es va despertar massa tard. Els gironins van arribar a perdre per 3-0 a sis minuts del final, però van anotar dos gols en els últims tres minuts i en les darreres jugades, i atacant de cinc, van buscar el gol de l’empat.