OK Lliga

El Palafrugell sorprèn el Reus i empata

Hoquei patins

Palafrugell 4 Reus Miró 4

PALAFRUGELL:Luzón, Abeal, Figa, Aldrich i Canet –equip inicial–; Viella, Ceschin, Ramon, Gelmà i Pinsach.REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Giménez, Salvat, Bancells i Rodríguez –equip inicial–; Julià, De Sivatte, Rojas, Nájera i Montes.GOLS:0-1 (7’) Bancells. 1-1 (8’) Canet. 1-2 (9’) Rodríguez. 2-2 (19’) Ceschin. 3-2 (23’) Canet. 3-3 (29’) Nájera. 4-3 (34’) Figa. 4-4 (47’) Rodríguez.ÀRBITRES:J. Nicolas i T. Pardo. Trageta blava a Luzón i Ramon.FALTES:6 del Palafrugell i 5 del Reus.

El Palafrugell va sumar un valuós empat contra el Reus en un partit amb alternances i molt disputat fins al final. Els empordanesos van sorprendre l’actual tercer classificat amb un joc ràpid de contraatac, una bona defensa i la gran actuació del porter Luzón. El 4-4 va arribar després d’una targeta blava a Luzón, a tres minuts del final. El Palafrugell va saber aguantar l’allau atacant dels reusencs i van puntuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)