OK Lliga

El Telecable venç a Sant Cugat i acaba segon l’OK Lliga per davant del Manlleu

El Telecable va vèncer dimarts a la nit a la pista del Sant Cugat (1-7) en el partit pendent de la setena jornada l’OK Lliga femenina. El conjunt asturià tanca la segona fase segon rere el Palau (38 punts) i per davant del Manlleu –empatat a 28 punts i gràcies al millor goal average–, davant del qual s’enfrontarà amb el factor pista favorable en les semifinals que arrenquen dissabte a la vila osonenca. El segon partit es jugarà a Gijón i si s’hagués de jugar un tercer enfrontament també es disputaria a Astúries. El club català, per tant, té el factor pista en contra.

Mentre, el Palau espera rival, que ha de sortir del partit pendent que jugarà dijous (21.55 h) el Cerdanyola a casa contra el Sant Cugat. Un triomf vallesà li atorgaria la quarta plaça, mentre que en cas contrari l’equip classificat serà el Voltregà.

Pel que fa al grup de descens, els partits recuperats li van atorgar la tercera plaça de permanència a l’Igualada Femení, que s’afegeix al Vila-sana i el Girona. Han descendit el Vilanova, el Cuencas Mineras, el Borbolla, l’Alcorcón i l’Areces.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)