OK Lliga

El Liceo guanya per la mínima a Palafrugell

Hoquei sobre patins. Els empordanesos van plantar cara al segon de l’OK Lliga

Palafrugell 1 Liceo 2

PALAFRUGELL:Luzón, Abeal, Figa, Aldrich i Canet –equip inicial–; Viella, Ceschin, Ramón, Gelmà i Pinsach.LICEO:Carles Grau, Carballeira, Torres, Marc Grau i Platero –equip inicial–; Oruste, Ciocale, Castro i Rodríguez.GOLS:0-1 (3’) Carballeira, de penal. 1-1 (3’) Aldrich. 1-2 (16’) Oruste.ÀRBITRES:J.A. Ribó i D. Calonge.FALTES:10 del Palafrugell i 11 del Liceo.

El Palafrugell va perdre per un ajustat 1-2 a casa contra el Liceo, el segon de l’OK Lliga. El partit corresponia a la 21a jornada i els empordanesos van plantar cara al segon, que no volia tornar a ensopegar, com va fer dijous a la pista del Vendrell, on va perdre. Els gallecs es van avançar en el minut 3 al marcar Carballeira de penal, però uns segons després Aldrich va empatar en un contraatac. Oruste va fer l’1-2 en el minut 16. En la segona meitat els dos equips van disposar d’una falta directa que no van transformar.