OK Lliga

El Girona venç el Noia (4-2) i el Palafrugell empata a Lleida (3-3)

El Girona Garatge Plana ha vençut avui el Noia Freixenet (4-2) i té a tocar la permanència matemàtica a l’OK Lliga. Baixen els quatre darrers –el Mataró el Vic ja han descendit–i promocionen l’onzè i el dotzè. L’equip de Ramon Benito i Marc Comalat és vuitè amb 37 punts. El duel ha estat molt igualat –2-2 a 7’ del final–.El Noia duia una bona ratxa i ja no podrà lluitar per la cinquena plaça que ara mateix ocupa el Lleida amb vuit punts més. Els gols locals els han fet Mendes, Palacín, de falta directa, Grau i Gurri. Per part del Noia, van marcar Costa i Ferrer.

El Palafrugell, per la seva banda, ha esgarrapat un empat valuós a la pista del Lleida Llista (3-3), el cinquè, i també té molt a prop la salvació matemàtica i l’accés a la competició europea. A més, l’equip de Xavi Garcia té un partit pendent que jugarà dissabte vinent a la pista del Caldes. Els gols locals els han fet Andreu Tomàs i Bruno di Benedetto (2), per aquest ordre. Pels empordanesos han marcat Sergi Canet, Xavier Aldrich i Mikel Abeal. El derbi penedesenc Calafell-Vendrell (20 h) tancarà la 28a jornada. La 29a es jugarà en horari unificat el 22 de maig, tot i que aquesta setmana es recuperaran partits pendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)