OK Lliga

El Palau assalta la pista del Manlleu en el primer partit de la final (3-7)

El Generali Palau ha sumat aquesta tarda la primera victòria en la final contra el Magic Studio Manlleu (3-7) i tindrà dues oportunitats a casa de segellar el títol de l’OK Lliga femenina divendres i diumenge de la setmana vinent. El partit ha estat elèctric –2-4 a la mitja part– i la capacitat de resolució d’Aina Florenza (3) i Berta Busquets (2) i l’eficiència sota els pals de Laura Vicente han estat factors que han marcat diferències a favor de les visitants, que s’han mostrat com un bloc homogeni. El duel ha estat un gran espectacle allunyat de l’excés de tacticismes entre dos equips que han sortit a guanyar i que han tingut un alt grau d’encert en la bola aturada: 2/2 el Manlleu en faltes directes i 2/3 el Palau.

El Palau ha arrodonit una sortida fulgurant amb un 0-4 fulminant en només 12 minuts de joc, amb dos gols d’Aina Florenza, un de Mariona Colomer i el 0-4 de Berta Buquets coronant una triangulació perfecta. Les osonenques han reaccionat amb un gol d’Anna Casaramona i un altre d’Ona Castellví de falta directa arran d’una blava a Puigdueta. Busquets ha marcat sobre el so de la botzina amb un tret llunyà que ha desviat una jugadora local, però els àrbitres han considerat que era fora de temps. Florenza, la pitxitxi del campionat, ha sorprès la portera local a la mitja volta en el segon temps (2-5). Castellví, de falta directa, ha enganyat amb mestria Vicente (3-5) a 7:33 del final.El Manlleu ha comès la desena en l’acció posterior. Puigdueta ha sabut esperar el moment precís per clavar la directa i matar el partit (3-6). Casaramona ha estavellat la bola al pal. La seva companya Castellví ha vist la blava a 4:10 del final i la omnipresent Busquets, arrossegant després d’un primer toc, ha sentenciat definitivament el partit (3-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)