Copa

El Barça es superior al Reus i jugarà la setena final de copa seguida

Els blaugrana ho enllesteixen en la primera meitat i guanyen per 3-6. Lluitarà pel títol contra el Liceo

El Barça s’ha mostrat superior al Reus Deportiu Miró en la segona semifinal, l’ha guanyat per 3-6, i demà disputarà la seva setena final de copa de manera consecutiva. El seu rival en la lluita pel títol serà el Liceo (demà 13.15 h). Els blaugrana han remuntat el gol inicial dels roig-i-negres i després s’han mostrat molt encertats de cara a gol, arribant al descans amb un 2-6 al seu favor.

El Reus s’ha avançat en el primer minut amb una falta directa transformada per Marc Julià i tres minuts desprès Pau Bargalló ha empatat en una altre falta directa. Els blaugrana s’han mostrat encertats en aquest inici de partit en la bola aturada i l’1-2 també ha sigut de falta directa marcada per Pablo Álvarez. El Barça ha posat una marxa més al seu joc i al seu encert de cara a porteria i amb gols de Sergi Llorca i Ignacio Alabart ha situat l’1-4 en el marcador en el minut 17. El gol d’Àlex Rodríguez pel Reus no ha tallat l’encert blaugrana i al descans s’ha arribat amb el 2-6 després dels gols de João Rodrigues i Pau Bargalló.

En la segona meitat el Barça s’han dedicat a controlar el partit, sense tanta intensitat en el seu joc. El Reus ha intentat apropar-se en el marcador i després d’un gol de Joan Salvat (3-6) ha disposat de dues faltes directes molt seguides, però no n’ha transformat cap.