Copa

El títol es gira d’esquena

Copa masculina. El Barça no pot guanyar la final contra un Liceo molt intens, entregat i encertat en les jugades de bola aturada, amb les quals marca els seus tres gols

Deportivo Liceo 3 Barça 2

DEPORTIVO LICEO:C. Grau, Carballeira, Torres, Platero i Di Benedetto –equip inicial–; Oruste, M. Grau, Ciocale, Adroher i Rodríguez.BARÇA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Pascual, Álvarez, Roca, Alabart i Fernández.GOLS:1-0 (33’) Adroher, de falta directa. 2-0 (35’) Carballeira, de penal. 2-1 (36’) Pascual. 2-2 (42’) Alabart. 3-2 (43’) Adroher, de falta directa.ÀRBITRES:R. Fernández i I. González. Targeta blava a Rodrigues.FALTES:14 del Liceo i 14 del Barça.

El Barça es va quedar sense títol de copa en una final en què no va poder superar un Liceo molt intens i entregat. Els blaugrana van perdre per 3-2 contra un conjunt gallec que al seu pavelló i davant el seu públic ho va donar tot sobre la pista i va lluitar en totes les accions. A més a més els homes del tècnic Juan Copa van estar molt encertats en les jugades de bola aturada i els tres gols que van marcar van arribar en aquestes accions. El Liceo va guanyar el seu desè títol de copa, una competició en la qual no era el campió des de l’any 2004.

Des del primer minut de joc es va poder veure que els gallecs volien guanyar el títol i que una de les seves armes seria imposar un alt ritme de joc. Els blaugrana van intentar controlar la bola i abaixar la velocitat de les jugades, però no se’n va sortir del tot, i en cap moment va poder jugar amb comoditat. Es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. En la segona meitat els gallecs es van avançar (2-0) i el Barça va semblar que es despertava. Va aconseguir anivellar el partit a vuit minuts del final, però un minut després va arribar el 3-2. En els darrers minuts el Barça d’Edu Castro ho va intentar tot per empatar, però no va trobar el gol que buscava i va perdre la final.