Més hoquei

Hoquei sobre patins

Nacional Catalana

El Mataró acarona l’ascens

El CH Mataró va fer dissabte un primer pas per pujar a l’OK Lliga femenina en guanyar per 3-1 el CP Vilanova B en el primer partit del play-off pel tercer lloc de la Nacional Catalana femenina, que es juga al millor de tres, ja que els dos equips que a partir d’aquest dimecres jugaran la final, l’HC Palau B i el CP Voltregà B, no poden pujar perquè són filials i ja tenen un equip a la màxima categoria estatal.

Amb tres gols d’Ester Anglas, Gal·la Solé i Adriana Chiva contestats per un de Regina Jiménez, el Mataró va superar el Vilanova i aquest cap de setmana tindrà l’oportunitat de recuperar el seu lloc a l’OK Lliga femenina si guanya a la pista del seu rival o, en cas de victòria de l’equip vilanoví, que també té la possibilitat de pujar si assoleix dues victòries perquè el seu primer equip va baixar, en un tercer de desempat de nou a casa.

En l’eliminatòria pel cinquè i sisè lloc, el CH Lloret va guanyar a domicili l’HC Sferic i tindrà l’oportunitat de sentenciar la setmana que ve a la seva pista si torna a superar el seu rival, mentre que en la del setè i vuitè lloc el Reus Deportiu Miró també va guanyar per 3-5 a la pista de l’HC Alpicat i tornant a vèncer el seu contrincant a casa també podrà sentenciar. En cas contrari, hi haurà tercer partit de desempat.

La final pel títol, per altra banda, la disputaran l’HC Palau B i el CP Voltregà B, primer i segon respectivament a la segona fase, que s’enfrontaran demà a les 20 h en el primer partit a Palau-solità i Plegamans, mentre que el segon a Sant Hipòlit es jugarà dissabte a les 17 h i el possible tercer diumenge, de nou a Palau-solità i Plegamans.

Per altra banda, també es van disputar aquest cap de setmana cinc campionats de Catalunya simultanis d’hoquei base a Girona i Igualada, amb les victòries del CH Olot (infantil), Igualada HC A (júnior), HC Palau (Fem17), Igualada Femení HCP (Fem15) i CH Caldes (Fem13).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)