OK Lliga

Oriol Perarnau és el nou entrenador del Voltregà femení

Era el tècnic del nacional catalana i puja al primer equip

El tècnic Oriol Perarnau serà el nou entrenador del Voltregà Stern Motor de l’OK Lliga femenina la propera temporada. En aquesta campanya ha portat l’equip de nacional catalana i ara puja al primer equip en substitució de Mia Ordeig. Per a la propera campanya la intenció és que compagini els dos equips, el primer i el filial.

Oriol Perarnau, de 37 anys, ha aconseguit el subcampionat de la nacional catalana aquesta temporada al ser superat en el play-off de la final pel Palau, tot i que van empatar els tres partits. La seva estrena com a entrenador va ser en el Lloret de l’OK Lliga i va aconseguir mantenir l’equip a la màxima categoria.

El conjunt femení de Sant Hipòlit ha fet tres fitxatges per la propera campanya, la portera Uxue Otegi, de 22 anys i procedent del Manlleu, Mar Franci, de 21 anys i que arriba de l’Igualada i Palau Ferrón, de 24 anys, fitxada del Palau. Ha renovat Berta Tarrida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)