OK Lliga

El Garatge Plana Girona fitxa el portuguès Miguel Fortunato (Riba d’Ave)

El Girona CH ha fitxat al defensa mig portuguès Miguel Fortunato, format al Benfica i que la temporada passada va jugar al també equip portuguès Riba d’Ave. Miguel Fortunato té 19 anys i és nascut a Torres Vedras, al costat de Lisboa. Ha format part de totes les seleccions portugueses de les categories inferiors. Va ser el tercer màxim golejador (6 gols) al Mundial sub-19 de l’any 2019 a Vilanova i la Geltrú, en que Portugal va quedar tercer darrera Espanya i Argentina. La posició de Fortunato a la pista. És fill del jugador internacional Vítor Fortunato, retirat el 2014 després d’haver jugat 12 anys al SL Benfica, 6 al UD Oliveirense i 4 al AE Fisica Hockey.

“Vinc a Girona perquè és un gran club, amb una gran història, que m’ha donat l’oportunitat per poder créixer com jugador i persona. Haurem de treballar en conjunt per aconseguir els objectius de la temporada i estic molt feliç per aquesta oportunitat que se’m donarà i faré tot el possible per fer feliços als seguidors del Girona”. És la quarta incorporació del Girona, que segueix el procés de rejoveniment de la plantilla. L’equip gironí havia fitxat abans Litus Sánchez (Vic), Gerard Rovira (Voltregà) i Marc Vázquez (Sandrigo).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)