OK Lliga

El Girona fa foc nou i el Palafrugell reforça el bloc

Hoquei sobre patins. El Palafrugell rep avui el Noia i el Girona rebrà demà el Caldes, en l’inici costerut de l’OK Lliga, que es decidirà amb un ‘play-off’

OK Lliga

Jornada 1

Igualada Rigat - Reus Virginias

20.30 h

Voltregà Stern Motor - Barça

20 h

Parlem Calafell - PAS Alcoi

4 - 4

Plana Girona - Caldes

demà 16.05 h

Lleida Llista - Liceo

ajornat

Martinelia Manlleu - Alcobendas

18 h

C. Mató Palafrugell - Noia Freixenet

20 h

El Garatge Plana Girona, desè el curs passat, i el Corredor Mató Palafrugell, que va acabar onzè i va haver de jugar la promoció de descens per salvar-se, presenten projectes diferents dels del curs passat per afrontar l’OK Lliga. Tots dos aspiren a la permanència sense tràngols en un curs en què hi haurà tres descensos. El Girona, que ha fet foc nou, té les baixes sensibles de David Gelmà (Reus), Humberto Mendes (Calafell) i Xavier Gurri (Caldes), jugadors que formaven la columna vertebral, i ha fitxat cinc jugadors, entre els quals hi ha el portuguès Miguel Fortunato.

El Palafrugell manté el bloc principal, amb Marc Figa, Borja Ramon, Sergi Canet i Xavi Aldrich, i ha fitxat dos jugadors de la talla i l’experiència de Romà Bancells (Reus) i el porter Xevi Puigbí (Oliveirense), que agafa el relleu de Marcel Luzón (Voltregà).

El conjunt de Xevi Garcia rep avui amb tots els efectius disponibles el Noia, reforçat amb el retorn de Jordi Bargalló i Eloi Mitjans, i el fixatge del porter Blai Roca. Els sadurninencs han fet una bona pretemporada. Els empordanesos hi van perdre per 6-2 en la lliga catalana i miraran d’extreure conclusions de la derrota.

El Girona rebrà demà a Palau el Caldes, tercer el curs passat i que ha perdut Sergi Miras (Calafell), però que té una plantilla àmplia i de qualitat. El partit suposarà el retorn de Xavi Gurri a la pista gironina. En la lliga catalana, va perdre contra el Barça (1-6) i l’Igualada (2-0).

Calafell-Alcoi (4-4)

El Calafell va salvar un empat contra l’Alcoi (4-4), tot i que no va trobar la fórmula per aturar l’asturià Gonzalo Pérez (4 gols). Els gols penedesencs els van fer Jordi Ferrer (2), Arnau Xaus i Humberto Mendes..El porter local Edo va aturar una directa dramàtica a Formatjé a 20 segons del final

Girona.
Altes: Gerard Rovira (Voltregà), Carles Sánchez (Vic), Marc Vázquez (Sandrigo), Miguel Fortunato (Riba d’Ave) i Moi Aguirre (Lloret). Baixes: David Gelmà (Reus), Xavi Gurri (Caldes), Humberto (Calafell), Àlex Joseph (Noia), Pau Palacín (Lloret) i Marçal Coll (Malgrat).
Palafrugell.
Altes: Xevi Puigbí (Oliveirense), Romà Bancells (Reus) i Adrián Candamio (Vilafranca). Baixes: Marcel Luzón (Voltregà), Joan Gelmà (Malgrat), Mikel Abeal, Albert Querol (Espanyol) i Edu Viella (Farners).
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)