Més hoquei

El Lleida perd la final de la copa Continental contra l’Sporting

Els lleidatans han estar derrotats per 1-3

El Lleida Llista ha perdut la final de la copa Continental contra l’Sporting de Portugal per 1-3 en una final que s’ha disputat a Mollerussa. Els lleidatans ho han intentant tot contra l’actual campió de la lliga europea, però han estat superats, sobretot en la segona meitat. Pel conjunt portuguès no ha jugat l’osonenc Ferran Font perquè està sancionat de la temporada anterior.

El conjunt lleidatà ha disposats d’algunes ocasions en els primers minuts del partit per avançar-se, però el porter Girão les ha aturat molt bé. El conjunt portuguès ha tret profit d’una de les seves millors armes i en el minut disset Almeida ha marcat el 0-1 en un contraatac. Poc després ha pogut ampliat el marcador en un penal que Serra ha aturat molt bé. Un minut després el Lleida ha disposat d’un falta directe, però Selva no ha marcat. En l’aturada Girão ha retingut la bola i s’ha xiulat penal. Tomàs tampoc ha pogut superar al porter de l’Sporting i amb aquest 0-1 s’ha arribat al descans.

En els primers instants de la segona meitat Romero ha fet el 0-2. El Lleida ha disposat d’una falta directe i un penal que no ha transformat. A tres minuts del final Souto ha fet el 0-3. Els lleidatans han tingut un minut de desconcerts i l’Sporting ha disposat de dues faltes directes i un penal que el porter Serra ha aturat. El gol del Lleida l’ha marcat el capità Andreu Tomàs de falta directa a vint segons del final.