Lliga Catalana

El Martinelia Manlleu fa una gran remuntada i guanya la lliga catalana

Les osonenques perdien per 1-4 i han superat el Cerdanyola per 6-5

El Martinelia Manlleu ha guanyat la II Lliga catalana al imposar-se en la final al Cerdanyola per 6-5 després d’una gran remuntada. Les osonenques perdien per 1-4 en el minut cinc de la segona meitat i han donat completament la volta al partit que s’ha disputat a Santa Perpètua de Mogoda. La temporada passada el Manlleu va caure en la final i en aquesta s’ha emportat el títol.

La primera meitat ha estat dominada pel Cerdanyola que s’ha avançat en el marcador en el minut 10, i malgrat l’empat del Manlleu un minut després ha arribat al descans amb un 1-3, amb tres gols de Gemma Solé. En els primers minuts de la segona meitat el Manlleu ha desaprofitat un penal i el Cerdanyola, novament Solé, s’ha avançat amb l’1-4. Tot just treure de centre, menys de deu segons després, Nara López ha marcat el seu segon gol (2-4). Ha partir d’aquí el Manlleu ha dominat i ha donat la volta al marcador. Maria Díez ha apropat un xic més al seu equip i després que Solé desaprofités una falta directa, Ona Castellví ha empatat i poc després la mateixa jugadora ha posat per davant al Manlleu (5-4) a nou minuts del final. Maria Anglada ha fet el 6-4, però el Cerdanyola ha continuat lluitant i Adriana Gutiérrez ha fet el 6-5 de falta directa a 13 segons del final.