Europe Cup

Arnau Xaus sentencia el Voltregà en el duel català

Hoquei sobre patins. El Calafell assalta l’Oliveras de la Riva (2-3) en l’Europe Cup i el Lleida es rescabala i goleja el Noisy-le Grand (8-3)

El Parlem Calafell va debutar amb un triomf per 2-3 a la pista del Voltregà Stern-Motor en l’Europe Cup, capgirant un 2-1en la segona part. Palau va avançar el Calafell, Vargas va empatar i i Canal va fer el segon pels locals. Xaus va fer el 2-2 (40’) de falta directa per una blava a Aleix Molas. De nou, Xaus va marcar el 2-3 a 4:24 del final. El local Teixidó va tenir l’empat en l’estic en una falta directa a 1:01, però Xano Edo va tapar bé el forat. El Voltregà va empatar contra el Sanjoanense (5-5) en la primera jornada i encara té molt a dir en una fase de quatre grups de tres en què els dos primers accediran als quarts. El Finques Prats Lleida, per la seva banda, va vèncer el Noisy-le-Grand francès per 8-3 (2-2 a la mitja part) amb gols de Bruno di Benedetto (3), Badia, Vives, Cañellas, Tomàs i Selva i fa un pas endavant després d’haver perdut en la primera jornada a la pista del Poire. Es va avançar per 2-0, però Antunes i Costa van empatar abans de la mitja part. I Barbé va fer el 4-3 d’un rival enganxós i amb diversos catalans que no es donava per vençut però que, al final, es va agenollar contra el vigent campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)