Lliga Europea

El Generali Palau i el Martinelia Manlleu imposen la seva llei a Europa

El Generali Palau, el vigent campió de la lliga europea s’ha endut els punts avui de la pista del Sanjoanense portuguès amb un triomf per 0-4 –0-1 a la mitja part–en la segona jornada i lidera el grup B amb dos triomfs. Els gols els han fet Aina Florenza (2), Berta Busquets, que ha obert la llauna en el minut 3, i Mariona Colomer. El Cerdanyola Feníe Energía, que va arrencar amb triomf, ha descansat perquè els grups estan formats per cinc conjunts.

També en el grup B, el Martineli Manlleu ha fet un cop d’autoritat a pesar de les baixes sensibles de Maria Díez i Anna Casarramona– i s’ha estrenat amb una victòria contundent a la pista del Roller Matera per 0-8 (0-2 a la mitja part) amb Joana Comas molt inspirada de cara a porteria. El partit s’ha avançat de la tercera jornada i ha suposat el debut del conjunt osonenc, un altre dels grans favorits al títol. Els gols de l’equip de Jordi Boada els han fet Nara Anglada i Joana Comas en el primer temps, i Comas (3), Anglada i Punsola (2), en el segon, en el qual el Manlleu ha sortit com un llamp i ha sentenciat en pocs minuts (0-5 a 19:47 del final). En el grup A, el Voltregà Stern-Motor ha perdut per 6-1 a la pista del Benfica.