OK Lliga

El Noia s’imposa a la pista del Girona (1-3)

Hoquei patins. El Voltregà perd (2-1) contra un rival directe, l’Alcobendas

El Noia Freixenet va guanyar a la pista del Garatge Plana Girona en partit corresponent a la 17a jornada. Els de Sant Sadurní es van situar en la tercera posició de la classificació de l’OK Lliga. Al descans s’hi va arribar amb un ajustat 1-2, i el Noia va sentenciar en la segona part. Pujol va marcar pels locals i Salvadó, Joseph i Mitjans pels visitants. El Voltregà Stern Motor va encaixar una dolorosa derrota a la pista d’un rival directe en la zona baixa, l’Alcobendas, (2-1) en partit ajornat de la 18a jornada. Els de Sant Hipòlit han perdut els darrers quatre partits i van deixar escapar una oportunitat d’allunyar-se un xic de la zona perillosa. En la segona part els madrilenys es van avançar amb un 2-0. Gil Canal va fer el gol del Voltregà.