Lliga Europea

El Palau guanya a Cerdanyola i acarona la final a quatre europea (1-5)

El Generali Palau, el vigent campió, ha vençut avui a la pista del Cerdanyola Feníe Energía per 1-5 en la tercera jornada de la lliga europea femenina i, amb tres triomfs en tres partits –li falta el duel a casa contra el Martinelia Manlleu del dia 9 d’abril per tancar la fase–, acarona l’accés a la final a quatre del 30 d’abril i 1 de maig. El Cerdanyola i les manlleuenques, que s’han d’enfrontar a Osona el 24 de març, es jugaran l’altra plaça del grup B.

El partit d’avui ha estat la repetició de la final de la supercopa que les d’Ivan Sanz es van endur en el mateix escenari (0-6). Florenza ha fet el 0-1. Gemma Solé ha empatat (1-1) i la golejadora del Palau ha tornat a situar per davant les visitants (1-2). Gisela Vicente ha arrodonit les bones sensacions del Palau marcant l’1-3 abans del descans. La pitxitxi Florenza ha prosseguit amb el seu festival en el segon temps amb 2 gols més que han acabat de tombar l’equip de Daniel Setién.

Derrota del Voltregà

El Voltregà Stern-Motor, per la seva banda, no ha pogut frenar l’efervescència del Telecable Gijón, que travessa un gran moment i ha perdut per un contundent 8-2 (3-1 a la mitja part, amb gol de Paula Ferron). El gol català del segon temps l’ha fet Esther Vistós. Per part asturiana: Roces (3), Almeida (3), Piquero i Carrera. Malgrat que en el debut en el grup A, el conjunt osonenc, vigent subcampió, va vèncer el Noisy-le-Grand francès per 6-0, té un peu i mig fora de la final a quatre perquè també va perdre a la pista del Benfica (6-0) i només li queda un partit, a casa conta el Coutras el 9 d’abril. El Telecable i el conjunt portuguès són els dos grans favorits per accedir a les semifinals. La fase regular es disputa a una sola volta i cada un dels cinc equips dels grup juga quatre partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)