OK Lliga

El Girona guanya el Palafrugell en els penals en el primer partit del ‘play-out’

El temps reglamentari ha finalitzat amb un empat (1-1) i s’ha imposat per 3-2 en les penes màximes

El Garatge Plana Girona ha guanyar en els penals (1-1 i 3-2) al Corredor Mató Palafrugell en el primer partit del play-out de l’OK Lliga. L’enfrontament ha estat molt ajustat i els dos equips se l’han pogut emportar. El segon partit de l’eliminatòria per la permanència es disputarà el proper cap de setmana.

Els gironins han disposat de la primera ocasió en el tercer minut de partit amb una falta directa, però Pelicano no l’ha aprofitat. La primera meitat ha sigut anivellada i amb ocasions pels dos equips fins que a tres minut del descans Ceschin ha avançat als empordanesos amb un xut llunyà (0-1). En la segona meitat el Palafrugell ha tingut clares ocasions per ampliar el marcador i ha disposat de dues faltes directes que aturat el porter Llaverola i d’un penal que ha enviat al pal a un minut i mig del final. Uns segons després Pelicano ha marcat l’empat de falta directe i s’ha arribat a la pròrroga.

En la primera part del temps suplementari el Girona ha disposat d’un penal i el Palafrugell d’una falta directa, però els dos porters les han aturat. En els penals els gironins han anat per davant des del primer llançament. Han marcat Pelicano, Rovira i Pujol, mentre que pel palafrugell han anotat Figa i Ceschin. El porter local Llaverola ha aturat el cinquè llançament dels visitants.