OK Lliga

El Girona se salva i el Palafrugell baixa a l’OK Lliga Plata (2-0)

El Garatge Plana Girona ha derrotat el Corredor Mató Palafrugell per 2-0 en el tercer i definitiu partit del play-out amb dos gol de Pelicano i seguirà el curs vinent a l’OK Lliga. L’equip palafrugellenc, en canvi, baixa a l’OK Lliga Plata i acompanya al Martinelia Manlleu i l’Alcobendas, que van descendir directament. Els equips que ocuparan les tres places vacants són el Sant Cugat, l’Arenys de Munt i el Vilafranca.

Pelicano, en una acció genial, ha avançat el Girona en el minut 4. El golejador ha girat per darrera de la porteria i ha afusellat Puigbí aixecant i picant.

Llaverola ha evitat el gol de Sergi Canet, un altre golejador, en una falta directa llançada a un sol toc (35’) arran de la desena falta d’equip dels locals. Pelicano (42’), sol, ha tingut el segon, però Puigbí ha corroborat la seva bona actuació en un partit en què els porters han estat prou encertats i als jugadors els ha faltat una mica de pausa. El Palafrugell, amb tot perdut, ha fet entrar Bancells en el lloc del porter Puigbí a falta d’1:20 pel final, però el Girona ha robat la bola i Pelicano, quan faltaven 36 segons, ha sentenciat (2-0) a porta buida. Els visitants han fet la 15a falta a 17 segons del final, però Pelicano ha enviat la bola a la tanca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)