OK Lliga

S’arriba al cinquè partit

Hoquei sobre patins. El Reus derrota el Barça (3-2) i el Noia s’imposa al Liceo (5-4), tots dos remuntant el quart partit de la semifinal, i demà es decidiran els finalistes de l’OK Lliga

Les dues semifinals del play-off pel títol de l’OK Lliga han arribat al cinquè partit. El Noia Freixenet va derrotar per 5-4 el Liceo, mentre que el Reus Deportiu Virginias es va imposar per 3-2 al Barça en els quarts enfrontaments. Els dos conjunts locals, que necessitaven guanyar per no quedar eliminats, van haver de remuntar els seus partits, ja que van començar perdent. Els dos finalistes es decidiran demà. El Barça rebrà el Reus (20.15 h), mentre que el Liceo jugarà a casa contra el Noia (20.30 h).

El Barça es va avançar amb un gol d’Alabart en la primera meitat. Els reusencs van tenir grans ocasions per empatar abans del descans, però van enviar una bola al pal i van desaprofitar dues faltes directes. Al descans es va arribar amb el 0-1. En la segona meitat, Rojas va empatar el partit, però no es va avançar fins que faltaven cinc minuts per al final, amb un gol de Compagno. Ell mateix va desaprofitar una falta directa per sentenciar. El Barça va treure el porter i va atacar de cinc, i Compagno, ara sí, va sentenciar a 15 segons del final marcant a porteria buida. Alabart va fer el 3-2 tres segons abans del final.

El Liceo es va avançar en els primers set minuts amb dos gols d’Adroher, però un gol de Ballart en el darrer segon de la primera meitat va mantenir les esperances en el descans (1-2). En l’inici del segon temps, Rodríguez va fer l’1-3 i poc després Esteller va tornar a retallar distàncies i Rodríguez, a ampliar-les (2-4). En els darrers deu minuts, el Noia va capgirar el resultat. Costa va marcar de penal, Esteller va empatar a tres minuts del final i Mitjans va fer el gol del triomf 17 segons abans del final.