OK Lliga

Gaby Cairo: “Soc autocrític perquè ho hauríem pogut fer millor”

El coordinador esportiu de la secció d’hoquei sobre patins del Barça, Gaby Cairo considera que cal fer “autocrítica” un cop finalitzada la temporada. Després de vuit OK Lligues consecutives (la segona millor ratxa de la història), “no poder jugar la final del play-off és una desil·lusió molt gran”. “Al llarg de la temporada havíem fet mèrits, amb una fase regular molt correcte (només un empat i una derrota) però no hem competit bé a les semifinals”. El Barça tanca el curs amb el títol de la lliga catalana i la copa, però no ha complert les expectatives generades.

En declaracions a Barça TV, Cairo elogia el rival de les semifinals: “El Reus ha fet una sèrie molt bona i intel·ligent” i destaca que “ara hem de treballar de valent perquè la temporada vinent tinguem moltíssima il·lusió per conquerir tots els títols que volem”. “Millorar els resultats d’aquesta temporada és l’objectiu bàsic. Soc molt autocrític perquè ho hauríem pogut fer millor i la propera temporada hem d’intentar tornar a conquerir els títols i ser un referent a Europa”.

Cairo ha mostrat el seu agraïment als aficionats que han donat suport a l’equip durant tota la temporada i també durant el play-off. “L’afició ha tingut una resposta excel·lent i ha estat molt il·lusionada amb l’equip, especialment en la celebració dels 50 anys del Palau. Agraïm el suport dels grups d’animació (SangCulé i PBB Meritxell) i de tots els culers que han recolzat l’equip constantment. Esperem tornar-los alegries la temporada vinent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)