OK Lliga

El porter Sergi Fernández renova pel Barça fins al 2024

Va arribar al 2010 i seguirà dues temporades més

Sergi Fernández ha renovat pel Barça per dues temporades més, fins al 2024. El FC Barcelona i el porter blaugrana han arribat a un acord per a la seva continuïtat en el primer equip fins al 30 de juny del 2024. El nou contracte s’ha signat avui a les oficines del club amb la presencia del president Joan Laporta, del vicepresident Rafael Yuste, del directiu Xavier Barbany i del coordinador esportiu Gaby Cairo.

Sergi Fernández, de 37 anys, va arribar al Barça l’estiu del 2010 provinent del Vic, i ha guanyat un total de 35 títols en aquestes dotze temporades. Ha compartit porteria amb Aitor Egurrola, que s’acaba de retirar de l’hoquei patins. En els mitjans oficials del club ha manifestat: “Aquesta renovació és la continuïtat d’un somni. Any rere any intentem donar-ho tot per fer el club i la secció més gran. Poder renovar per dos anys més és un somni fet realitat. Intentarem allargar aquest somni el màxim possible i oferir un bon joc, espectacle i títols als nostres aficionats”. El coordinador esportiu Gaby Cairo ha explicar: “És un porter contrastat que porta més d’una dècada al club. Ens dóna la seguretat de tenir un cadenat a la porteria. Es mereixia aquesta renovació i és un referent importantíssim de cara al futur pròxim de la nostra secció”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)