Més hoquei

Cinc jugadores de clubs catalans disputaran l’europeu sènior femení d’hoquei en línia a Valladolid

Es jugarà del 27 al 31 de juliol i també es farà el campionat d’Europa júnior femení, i el sub-18 i sub-16 masculí

Cins jugadores de clubs catalans han estat convocades per disputar el campionat d’Europa sènior que es disputarà a Valladolid del 27 al 31 de juliol. Les cinc jugadores que estan a la llista del seleccionador estatal Ángel Ruiz són Alejandra Vallejo, Judit Pareja i Andrea Sehuk (Rubí Cent Patins), Xènia Seoana (SAB Tucans ASME) i Mercè Vilaró (Tsunamis). La selecció espanyola sènior és l’actual subcampiona mundial. Disputrarà una lligueta de cinc equips contra Bèlgica, Finlàndia, França i Letònia, i els dos primers jugaran la final.

També es disputaran tres campionats més de categories de base amb representants de clubs catalans. En la selecció júnior femenina han estat convocades Julia Puigpinós, Lucia Moreno i Nayade Rodríguez (Rubí Cent Patins) Laia Xin Mercadé (ASME Tucans) i Mercè Vilaró (Tsunamis).

En la selecció estatal sub-18 masculina han estat convocats Manel de la Cruz, Ivan Medina i Alejandro Escala (Rubí Cent Patins) i Miquel Fernández (ASME Tucans); i en la sub-16 masculina Adrián Budia (Rubí Cent Patins) i Bruno Barquero (Jujol Jokers).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)