Més hoquei

La 12a en la segona meitat

Hoquei sobre patins. Supercopa d’Espanya. El Barça s’emporta el títol al derrotar el Reus Virginias en una final que domina i que decideix amb quatre gols en el segon temps

Barça 4 Reus Virginias 0

BARÇA:Sergi Fernández, Alabart, Matías Pascual, Bargalló i Marc Grau –equip inicial–; Joan Pascual, Panadero, Nunes, Rodrigues i Carles Grau.REUS DEPORTIU VIRGINIAS:Ballart, Aragonès, Julià, Rojas i Compagno –equip inicial–; Giménez, Salvat, Jansà, Gelmà i Zapater.GOLS:1-0 (26’) Matías Pascual. 2-0 (29’) Rodrigues, de penal. 3-0 (34’) Bargalló. 4-0 (35’) Alabart.ÀRBITRES:M. Díaz i R. Burgos.FALTES:14 del Barça i 12 del Reus.

El Barça va recuperar el títol de la supercopa d’Espanya que va deixar escapar en l’edició del’any passat, i va sumar el dotzè en el seu palmarès. En la final que es va disputar a Olot els blaugrana van derrotar per 4-0 el Reus Deportiu Virginias en un partit que va ser força disputat i anivellat en la primera meitat i que es va decidir en la segona part. El Barça va marcar en els primers instants del segon temps i després va completar el seu bon partit amb quatre gols. En la primera meitat Sergi Panadero es va fer mal a les costelles i el van portar a l’hospital perquè li fessin proves.

Els dos conjunts van iniciar el partit amb respecte i en els primers minuts hi va haver poques ocasions de perill. A poc a poc va ser el Barça el que va començar a crear perill i va posar a prova el porter del Reus, Càndid Ballart, que va fer bones intervencions. Malgrat el domini blaugrana en aquesta primera meitat van ser els reusencs els que van disposar de la millor ocasió per marcar amb una falta directa, per les deu faltes del Barça, a un minut del descans. Marc Julià no la va poder transformar i es va arribar al final del primer temps amb el 0-0 inicial.

Als catorze segons de la segona meitat Matías Pascual va recuperar una bola en defensa, va anar cap a la porteria i va marcar el primer gol blaugrana. Tres minuts després João Rodrigues va fer el 2-0 de penal. El Barça encara va poder ampliar més el seu avantatge, però Hélder Nunes va desaprofitar un altre penal i Pau Bargalló no va estar encertat en una falta directa en els següents minuts. Els reusencs ho van estar intentant durant uns minuts i van buscar el gol que els tornés a fer entrar en la final. Els blaugrana, però, van anar clarament a l’atac a buscar el gol i en un minut Pau Bargalló i Ignacio Alabart van fer el 4-0. Pràcticament van sentenciar la final tot i que faltaven quinze minuts per acabar.

ELS PROTAGONISTES

Hem jugat una bona primera part, de menys a més; ha estat clau marcar gols tan ràpid en l’inici de la segona part. L’equip ha fet un partit esplèndid
Edu Castro
entrenador del barça
Ens ha fet molt de mal el seu primer gol al principi de la segona part. No ha pogut ser