OK Lliga

El Barça, el Noia i el Liceo guanyen i porten un tres de tres

El Reus empata i cedeix els primers punts a casa

El Barça, el Noia Freixenet i el Deportivo Liceo han guanyat en la tercera jornada de l’OK Lliga i sumen tres victòries en tres jornades. El Reus Deportiu Virginias ha empatat i ha cedit els primers punts a casa, mentre que l’Alcoi ha encaixat la primera derrota contra un Voltregà Stern Motor que ha guanyat el seu primer partit.

Els blaugrana han superat el Garatge Plana Girona per 0-4 amb tres gols de bola aturada, una falta directa i dos penals. Han anotat João Rodrigues (2), Pau Bargalló i Hélder Nunes. Els de Sant Sadurní s’han imposat per 0-5 a la pista del Solideo Sant Cugat, que ha desaprofitat dos penals i dues faltes directes. Pel Noia han marcat Aleix Esteller (3), Martí Gabarró i Eloi Mitjans. Els gallecs han superat l’Arenys de Munt Solartradex per 1-6 amb tres gols d’Àlex Rodríguez dos de Bruno di Benedetto i un de César Carballeira, pels arenyencs ha marcat Marc Puigvert.

El conjunt reusenc, que portava dos triomfs, ha empatat (1-1) a casa contra el Recam Làser Caldes que ha sumat el primer punt. Francesco Compagno ha avançat als locals i Marc González ha empatat a deu minuts del final. El Voltregà ha guanyat el primer partit (5-1) contra un Alcoi que estava invicte. Ha estat superior des de l’inici i han marcat Gerard Teixidó, Pol Molas, Eric Vargas, Jordi Burgaya i Aleix Molas. Pels alcoians ha marcat Ferran Formatjé. L’Igualada Rigat ha superat el Vilafranca Capital del Vi per 3-5. César Vives (2), Aleix Marimón (2) i Mats Zilken han marcat pels visitants i Emanuel Necchi, Pablo del Rio i Arnau Ribas pels locals.

Demà es disputarà el Finques Prats Lleida- Parlem Calafell (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)