Més hoquei

El CEHP Banyoles inicia els actes del 10è aniversari amb un partit entre la selecció catalana i el Tordera

Es disputarà diumenge (19 h) i després es farà la presentació de tots els equips de l’entitat

El Club Esportiu Hoquei Patins Banyoles iniciara els actes del seu desè aniversari aquest diumenge amb un destacat partit entre la selecció catalana masculina i el CP Tordera de l’OK Lliga Plata. L’enfrontament es jugarà diumenge en el pavelló del Pla de l’Ametller a partir de les set de la tarda, i després es farà la presentació de tots els equips del club.

Abans de l’amistós de la selecció catalana es jugaran un parell de partits dels equips de base de l’entitat i hi haurà un acte institucional amb la presencia de diferents autoritats de la localitat, la comarca i la Federació Catalana de Patinatge.

Per aquest partit els seleccionadors catalans Jordi Camps i Josep Maria Barberà han fet una selecció catalana amb jugadors d’equips de la mateixa categoria que el conjunt rival, el Tordera que és de l’OK Plata. Els convocats són: Marc Panella, Roger Codinach i Biel Humà (Martinelia Manlleu), Sergi Grané, Marc Ollé i Oriol Lladó (CH Mataró), Miquel Serret i Joan Ramon Serret (Lleidanet Alpicat), David Lecha i Pol Villa (Wings Espanyol).

La presidenta del club Anna Teixidor ha explicat que durant aquesta temporada 2022/23 s’aniran fent diferents actes commemoratius. El CEHP Banyoles es va constituir el 15 de febrer de 2013 i el 25 de novembre es va consumar el seu registre com a entitat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)