Més hoquei

Catalunya jugarà la final de la GoldenCat contra França, que ha derrotat Itàlia (1-0)

La selecció catalana masculina havia fet la feina guanyant Alemanya (2-7)

La selecció catalana masculina s’ha classificat per disputar la final de la GoldenCat (demà 13.30 h) i s’enfrontarà a França. Catalunya estava pendent del partit que tancava el grup i en el que els francesos han derrotat Itàlia per un curt 1-0. Una victòria o un empat de França classificava al conjunt francès i al català. Aquest victòria no ha arribat fins a un minut del final amb un gol de Bruno di Benedetto.

En el seu partit contra Alemanya el conjunt català havia fet la feina i havia guanyat per 2-7. Sempre ha anat per davant, però la selecció alemanya s’ha mantingut dins del partit en la primera meitat i ha arribat al descans amb un 2-3. En els primers minuts de la segona meitat s’ha distanciat amb un 2-5 i en els darrers ha sentenciat. Marc Grau ha estat el més destacat amb tres gols.