Més hoquei

Itàlia, també en la final

Hoquei sobre patins. GoldenCat. La selecció catalana femenina perd contra les italianes, que es defensen be i són efectives en atac

Catalunya 0 Itàlia 2

CATALUNYA:Saldaña, Tarrida, Vilamala, Miret i Gurri –equip inicial–; Castellví, Comas, Nara López, Fontdegloria i Surós.ITÀLIA:Caretta, Maniero, Lapolla, Ghirardello i Tamiozzo –equip inicial–; Santochirico, Lorenzato, Berti, Sartori i Meneghello.GOLS:0-1 (19’) Tamiozzo. 0-2 (27’) Lapolla.ÀRBITRES:J.O. Escobar i J. Reverter.FALTES:9 de Catalunya i 8 d’Itàlia.

Itàlia i Catalunya jugaran avui (11.30 h) la final femenina de la GoldenCat que s’està disputant a Olot dins de la II Setmana Catalana de l’Esport. La selecció catalana va perdre contra el combinat italià (0-2) el seu darrer partit de la fase de grups. Les catalanes ja estaven classificades per a la final abans del partit i Itàlia s’hi va classificar amb aquest triomf.

El partit entre els dos millors equips del torneig va ser anivellat, però les italianes –terceres en el darrer europeu–, van estar molt bé en defensa i van aprofitar millor les seves accions d’atac. Catalunya va desaprofitar un penal en el minut 7 i algunes bones ocasions. Itàlia es va avançar a un minut del descans i va marcar el 0-2 en l’inici de la segona meitat. Catalunya ho va continuar intentant fins al final, però va perdre el seu primer partit.