Més hoquei

Catalunya es reivindica

Hoquei sobre patins. La selecció masculina aixeca un 0-3 davant de la potent França, la vigent subcampiona d’Europa, i s’endú la GoldenCat

Catalunya 5 França 4

CATALUNYA:Serra, Grau, Mitjans, Julià i Bargalló –equip inicial–; Casas, Bars, Xaus i Pujadas.FRANÇA:Bonneau, Bruno di Benedetto, Herman, Roberto di Benedetto i Carlo di Benedetto –equip inicial–; Le Roux, Le Berre, Savreux i Rouze.GOLS:0-1 (2’) Bruno. 0-2 (4’) Bruno. 0-3 (10’) Carlo. 1-3 (18’) Xaus. 2-3 (26’) Bargalló. 3-3 (30’) Bars. 4-3 (31’) Bars. 4-4 (46’) Le Roux. 5-4 (39’) Mitjans.ÀRBITRES:J. Nicolás i A. Barba. Blava a Grau i Bruno.FALTES:11 de Catalunya i 13 de França.

Catalunya es va reivindicat amb una gran remuntada contra França (5-4), la subcampiona d’Europa, en la final de la primera edició de la GoldenCat, competició emmarcada en la II Setmana Catalana de l’Esport. L’equip de Jordi Camps no es va deixar intimidar per l’exhibició inicial dels tres germans Di Benedetto i del porter Bonneau i va seguir picant pedra (0-3) fins que un gol de Mitjans a 43 segons del final va assegurar el títol i va evitar la pròrroga. En la fase de grups, França havia batut Catalunya: 5-4.

La selecció va arrencar amb empenta generant ocasions –dues de molt clares, una de Jordi Bargalló i una altra d’Eloi Mitjans–, però l’actuació del porter del Sant Cugat Bonneau i l’eficàcia dels Di Benedetto, que juguen de memòria, van marcar diferències (0-3). Amb 0-2, Casas va llançar un penal, però Bonneau va aturar la bola. Julià va intentar una directa amb 0-3, però tampoc no va marcar. Xaus va obrir la llauna abans del descans (1-3).

La reacció catalana

Bargalló, amb un gran tret exterior, va revifar Catalunya (2-3). Marc Grau va deixar passar la bola per sota les cames i això va descentrar Bonneau, que seguia amargant la vida als de Jordi Camps. Bars, molt ben assistit per Pujadas, que va robar la bola per coratge, va arrodonir la reacció catalana (3-3). En la jugada posterior, a més, França va cometre la desena falta. Pujadas no va transformar la directa. En ple ritme frenètic, els àrbitres van anul·lar un gol a Bruno per haver tocat la bola amb la cuixa. A 9:04 del final, Pujadas, molt actiu, va provocar un penal. Bonneau va aturar el tret de Bars, però el jugador de l’Igualada Rigat li va trencar la cintura en el rebuig (4-3). Le Roux va aigualir la festa (4-4) a 3:20 del final en un contraatac. Però Mitjans, a 43 segons del final, va marcar amb un tret de pala protestat pels francesos perquè Julià estava dins de l’àrea tècnica de porter.

ELS VESTIDORS

Ha estat el triomf de la fe. Ells han començat bé, però ens hem centrat en defensa i en atac i ho hem tirat endavant
Eloi Mitjans
Ells fa molts anys que juguen junts i a nosaltres ens falta ser equip. I ho hem contrarestat amb sacrifici
Jordi Camps
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)