Mundial

Golejada i cinquè lloc d’Espanya en el mundial

Mundial. Es va distanciar des del principi i Angola no va ser rival

Espanya 8 Angola 0

ESPANYA:Malián, Bargalló, Font, Roca i Barroso –equip inicial–; Alabart, Torres, Aragonès, Toni Pérez i Sergi Fernández.ANGOLA:, Veludo, Centeno, Payero, Mendes i Pinto –equip inicial–; Diogo, Bernardino, Silva, Tavares i Alexandre.GOLS:1-0 (3’) Font. 2-0 (9’) Bargalló. 3-0 (18’) Alabart. 4-0 (25’) Roca. 5-0 (41’) Torres. 6-0 (44’) Toni Pérez. 7-0 (45’) Aragonès. 8-0 (47’) Bargalló.ÀRBITRES:C. Ferraro i L. Le Menn. Van mostrar targeta blava a Toni Pérez.FALTES:7 d’Espanya i 9 d’Angola.

La selecció espanyola masculina va tancar el mundial de San Juan (Argentina) amb una golejada contra Angola (8-0) i la cinquena posició final. Després de la seva derrota contra França en els quarts de final, Espanya com a màxim podia aspirar al cinquè lloc, i ha complert. El combinat estatal que dirigeix Guillem Cabestany va sortir centrat, amb ganes d’enllestir la feina aviat i no haver de patir gens. En el minut 9 guanyava per 2-0, i al descans s’hi va arribar amb un clar 4-0.

Amb la feina feta, Espanya es va agafar la segona meitat amb més tranquil·litat contra una Angola que va crear poc perill. No va ser fins als darrers deu minuts de partit que va tornar a buscar la porteria contrària, va marcar quatre gols en sis minuts i va arrodonir la golejada amb el 8-0. La selecció espanyola i el conjunt africà van compartir grup en la primera fase i Espanya va guanyar per 5-1.